Bijzondere diensten


Bijzondere dienstverlening

Om gelegenheid te bieden voor een waardig afscheid van dierbare overledenen zijn er bij de kapel twee rouw/afscheidkamers ingericht. Deze kamers zijn zowel beschikbaar voor het opbaren van overledenen vanuit Weddesteyn, Hofplein en Vossenborgh als voor opbaring van overledenen van elders.

De rouwkamers zijn uitgerust met kistkoeling, airconditioning, een zitje, een fonteintje en de benodigde faciliteiten voor bloemen etc. Ook is het voor bezoekers mogelijk koffie en thee te gebruiken.

De rouwkamers hebben een eigen toegang. Nabestaanden krijgen zelf een sleutel, zodat zij op elk gewenst moment afscheid kunnen nemen in de rouw/afscheidkamer.

Voor voorbeelden klik op onderstaande mogelijkheden.

Brochure uitvaartmogelijkheden Uitvaartmarkt met foto's gebruik kapel

 

Bijzondere (kerk)diensten

De kapel is beschikbaar voor condoleances, voor kerkelijke of niet-kerkelijke afscheidsbijeenkomsten en voor samenzijn van familie, vrienden en kennissen na afloop van de afscheidsdienst.

 

 

 

Bij gelegenheid zijn ook jubileum- en huwelijksvieringen mogelijk in de kapel. Voor dat laatste werken wij samen met de beheerders van de Willemshoeve.

 

 

 

Oriëntatie op gebruik kapel

Ten aanzien van alles wat u rond het afscheid van uw dierbare in de kapel wilt regelen kunt u uw wensen kenbaar maken aan de uitvaartondernemer met wie u te maken krijgt. Uitvaartondernemers zijn op de hoogte van alle mogelijkheden die de kapel biedt. Zij hebben ook de prijzen voor u beschikbaar en verzorgen het contact met de beheerder van de kapel. Zo blijft alles in één hand en hoeft u niet zelf contact op te nemen met onze Stichting.

Het staat u uiteraard vrij om vooraf een bezoek te brengen aan de kapel.
Hiervoor kunt u contact opnemen met de heer Frits van der Hoeven,
de Beheerder

Faciliteiten