Doneren


Vrienden van Kapel Weddesteyn

‘Vrienden van Kapel Weddesteyn’ ondersteunen de kapel met geld (en goede wil). De ingrijpende restauratie in 2015 is mogelijk gemaakt door financiële bijdragen en morele ondersteuning van velen en ook door de niet aflatende inzet van zeer veel vrijwilligers. Daarvoor is het bestuur van de stichting alle betrokkenen zeer erkentelijk.

Uw steun en uw financiële bijdragen zijn ook nu en in de toekomst hard nodig. Voelt u zich blijvend verbonden met de Kapel Weddesteyn? Wilt u er samen met anderen voor zorgen dat de kapel een bijzondere plaats blijft voor bezinning, spiritualiteit en ontmoeting? Doe dan net als hopelijk vele anderen en word vriend van de Kapel. Dan maakt ook u het verschil!

Doet u mee? Schrijf u dan hieronder in als ‘Vriend van Kapel Weddesteyn’. Voor een, bij voorkeur meerjarige, donatie draagt u als vriend bij aan de instandhouding en het goed functioneren van de kapel.


NB

Met het insturen van deze aanmelding geeft u aan dat u kennis heeft genomen van en instemt met hetgeen is vermeld in het privacyreglement van de stichting; raadpleegbaar op onze website, bij 'Over ons / ANBI & Privacy'.

Uw bijdrage aan de stichting Kapel Weddesteyn is door de ANBI-status van de Stichting voor u volgens belastingwetgeving fiscaal aftrekbaar.

 

Aanmelden

 


Ik betaal met
 

U kunt het aanmeldformulier ook downloaden.
Aanmelden als Vriend (pdf)


 

KvK RSIN / Fiscaal nummer 853717084, Stichting Kapel Weddesteyn
Bij vragen neem contact op met de secretaris van het bestuur